Distribuitor CAME S.P.A. Group

Distribuitor si instalator autorizat produse CAME

DESPRE CAMEROM

Camerom ofera clientilor sai produse si servicii de instalare CAME si service autorizat CAME.

De asemenea Camerom va ofera solutii complete de securitate sisteme alarmare la efractie, interfoane/videointerfoane, supraveghere video, o gama completa de solutii inovative si de inalta tehnologie pentru protectia locuintei, a companiei sau a perimetrului dumneavoastra.

DESPRE CAME

Încă de la înființarea, în anul 1972, a firmei Came Cancelli Automatici, CAME s-a aflat în avangarda proiectării, dezvoltării și producției de automatizări pentru căi de acces.
Cu o experiență de peste 40 de ani, grupul Came a dezvoltat o rețea extinsă de parteneri la nivel global, lideri în domeniu.
Came S.p.A., grup recunoscut în Italia și în lume în sectorul Home & Building Automation, este astăzi interlocutorul global pentru controlul casei, a spațiilor colective și în sectorul urbanismului, oferind soluții integrate pentru parcări, gestionarea fluxului de pietoni și pentru securitate.
Un mare grup – reprezentat de marca Came Safety&Comfort – care, prin brandurile Came, Bpt, Urbaco, Parkare, Domino LED și GO proiectează, produce și comercializează automatizări pentru căi de acces, sisteme domotice, anti-efracție și de supraveghere video, video-interfoane, sisteme de reglare a temperaturii și de iluminat cu LED pentru spații rezidențiale și industriale.

Cifre oficiale CAME GROUP: